Reviews


5 stars after 465 reviews
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekend! 4/16/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De rijst in de verschillende sushi was erg droog. Smaak was wel goed 4/8/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd weer heel lekker en super vers 4/6/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gevulde en lekker verse poké bowl! Zeer tevreden over sushi at home elke keer weer. 4/6/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 4/6/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/5/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers en snelle bezorging! 4/4/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk gegeten.Alles lekker vers en precies op tijd bezorgd.Kwaliteit is uitstekend. 3/30/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk sushi, snel geleverd en echt heel goed van smaak. We gaan zeker vaker bestellen! 3/28/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere sushi! 3/28/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/22/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Afhaal, stond keurig op afgesproken tijd klaar. Men was 1 onderdeel vergeten, maar ter compensatie, omdat ik er voor terug moest komen, kreeg ik een extra portie van dat onderdeel. Een vergissing kan altijd, werd keurig opgelost. Heerlijk eten! 3/12/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerste keer besteld, erg tevreden over bestelling, levering en kwaliteit 3/11/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed en lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en erg lekker 3/1/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Deze keer was het helaas echt niet lekker, denk door lage volume op een doordeweekse dag sushi gehad welke al enkele uren in de koeling stond. Resultaat, bijna alles is in de prullenbak beland :(. Vorige keer was het heerlijk vers. 2/29/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd was wat lang maar, ook logisch aangezien ik had besteld op een zaterdag. Het was weer heerlijk zoals altijd. Netjes verpakt, netjes geleverd en heerlijk eten. Helemaal top! 2/24/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 2/13/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/13/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker vers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik miste soyasaus! Maar de sushi was heerlijk! 2/9/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk genoten van de Sushi! 2/2/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten,en zeker de surf en turfrol echt een aanrader 👌 1/27/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/24/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi (zoals altijd), snelle bezorging en vriendelijke medewerkers. Ik bestel hier met veel plezier! 1/18/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en netjes. 1/12/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd weer top kwaliteit en mooi op tijd bezorgt 1/12/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was prima en lekker 1/9/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De gebakken banaan was niet echt doorgebakken en vooral vettig. Sushi bowl was heerlijk. 1/8/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! 1/8/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 1/6/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker weer! 1/6/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect!!! 1/2/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk alleen de crispy was erg hard! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/24/2023
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles klopt zoals beloofd 👍 12/22/2023
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bel werkte niet goed, maar...attente bezorger, top. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles perfect zoals gewoonlijk 12/15/2023
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijke sushi, sashimi en bijgerechten. Snel bezorgd. Echt top! 12/11/2023
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi is gorgeous as always, I am happy to order from Sushi at Home. Only 1 thing: We ordered for 6 pm, when I checked the order status from the website it said it was delivered. That's why I called to check where the delivery is. The weather is awful so the it is normal if the deliveries are delayed. But since the website gave false information I had to call twice This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles helemaal super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Sushi at Home 5 stars after 465 reviews
Sushi at Home