Reviews


5 stars after 465 reviews
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd vers en snel 7/19/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd consistent goed 7/18/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/17/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat warm moet zijn, is ook warm!!! Heerlijk gegeten 7/17/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super lekker en vriendelijk personeel! 7/16/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pokebowl met kip bestel ik hier altijd, goed gevuld en de soja truffelsaus die er bij zit is verslavend lekker. 9/10 keer is de bezorging super snel! 7/13/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd was het weer hartstikke lekker, ons heb je als vaste klant hoor. 7/12/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eerlijke prijs. Prima kwaliteit 7/11/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel en altijd heerlijk! 7/10/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal blij met jullie! Wat warm moet zijn, is ook warm. Altijd op tijd bezorgd. Goede kwaliteit! 7/8/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd zoooo tevreden over jullie! 7/5/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super vers en snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Jammer dat er geen gevolg gegeven is aan de vraag om schaal- en schelpdieren apart te verpakken omdat iemand van ons er zwaar allergisch voor is waardoor hij niks van die box kon eten. 6/28/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De soja saus was heel zuur wij denken zelf over de datum.. beetje jammer. Sushi was prima 6/21/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vanavond voor het eerst hier besteld, verse en goed belegde sushi. Bezorging was voor een zondagavond snel, zou hierdoor zeker nog eens bestellen! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer allemaal dik in orde. Superlekker gegeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi ! 6/14/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen altijd bij jullie maar gisteren hadden wij iets gegeten wat ons beide heeeeeel veeeeeel dorst opleverde, tot zelfs midden in de nacht, wat het was weet ik niet. Normaal gesproken hebben wij daar geen last van, het was wel super lekker allemaal. 6/10/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, snel bezorgd, Lekker vers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/9/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi, een genot om van te smullen!!! 6/8/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd vers en snel bezorgd bestel hier altijd mijn sushi 6/5/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker heb er van genoten 6/4/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/2/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaakte zeer goed, was erg vers en op tijd geleverd 6/1/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker 6/1/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer eventjes geleden dat ik besteld had. Maar het was weer heerlijk. Dank je wel voor jullie lekkere sushi. 5/27/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/27/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed verzorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top qualiteit 5/21/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi! Makkelijk online besteld en snel bezorgd. In verband met coeliakie (glutenallergie) hadden we gevraagd of de sushi glutenvrij kon worden gemaakt. Ze hebben speciaal nieuwe rijst gekookt (in de rijstazijn zit gluten) en ze gaven er glutenvrije sojasaus bij. Ontzettend fijn. We komen zeker terug! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed gevulde poké bowl. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/18/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/13/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele lekkere sushi, vers en fris van smaak. Snelle bezorging, alles naar wens! 5/9/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pokebowl was lekker met veel ingrediënten 5/9/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en goed verzorgd 5/7/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/2/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijk geholpen, was vroeg maar het was al klaar en heerlijk gegeten. 4/30/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/22/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed zoals altijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/20/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2024
Sushi at Home Schanswetering 30 0733039007
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi is niet vers en uitgedroogd 🥵 4/16/2024
Sushi at Home 5 stars after 465 reviews
Sushi at Home